Cautare

14785 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (4.59 secunde)
Hotararile si masurile luate atat de oficialitatile romane, cat si de cele europene in privinta politelor de asigurare de raspundere civila auto (RCA) par a se schimba de la o zi la alta, ceea ce face sa adanceasca nemultumirea conducatorilor auto.
nici una din firme nu functioneaza la sediul declarat, nu s-a putut contacta nici un administrator pentru ca ori este plecat din tara, ori pur si simplu nu a intrat vreodata in Romania, nu a platit niciodata vreun ban la stat, dar a vandut in cateva luni cereale in valoare de milioane de euro.
106/2002 privind etichetarea limentelor "Etichetarea si metodele prin care aceasta se realizeaza nu trebuie sa atribuie alimentelor proprietati de prevenire, tratare sau vindecare a bolilor sau sa faca referire la astfel de proprietati";
Piata muncii din România a devenit tentanta pentru cetatenii mai multor tari, o data cu integrarea în UE.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
Exportatorii au pierdut, incepand din ianuarie, facilitatea de rambursare a taxei pe valoarea adaugata fara control fiscal prealabil. Regimul special de rambursare a taxei, aplicat din mai 2007, a fost anulat printr-un ordin al Ministerului Economiei si Finantelor de la sfarsitul anului trecut.
O acuzatie extrem de grava la adresa Bancii Romane de Dezvoltare Sucursala Constanta a fost formulata in cadrul unei scrisori publicata recent pe pagina web www.urbaniulian.ro - site apartinand casei de avocatura Urban Iulian, specializata in asistenta juridica oferita consumatorilor si altor persoane ce se considera nedreptatite, in special in relatia lor cu marile corporatii comerciale.
Asta face acum Guvernul Boc, care ne-a dus spre prapastia economica pe marginea careia stam acum. ... '"Am cheltuit intr-o veselie, fara sa avem si responsabilitatea de a ne intreba de unde sursele de finantare". N-o spun eu, a spus-o dl presedinte Traian Basescu vineri.
s-a inaugurat o jumatate dintr-o bucatica de autostrada (Opinii) Fara teama de ridicol si fara jena de grotesc, premierul si ministrul Transporturilor au inaugurat, cu foarfeca, panglica si camerele de luat vederi, o jumatate din inca o bucatica a autostrazii care ne va lega de litoral, atunci cand vom termina toate bucatelele si toate panglicile.
Precizari privind anvelopele de iarna Pentru a fi acceptate ca anvelope de iarna, cauciucurile trebuie sa fie inscriptionate cu unul dintre simbolurile "M+S", "M.S.", "MS" sau "M&S", fara a include in aceasta categorie anvelopele marcate numai cu inscriptia ,,all seasons".
In cadrul unei ceremonii care a avut loc recent, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a conferit companiei SONIMPEX SERV COM cel de-al doilea titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, de aceasta data pentru dulceturile din fructe fara zahar adaugat si pentru Zacusca de vinete "Topoloveana" - toate fara conservanti si fara aditivi alimentari.
"Decizia este una dificil de luat, mai ales in cazul tinerilor fara experienta, in care angajatorul trebuie sa investeasca foarte mult, de aceea candidatii trec prin mai multe procese de selectie.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata : ... Ceea ce doresc sa supun atenției dumneavoastra azi, se refera la o tema cunoscuta de noi toti si anume dubla sanctionare a celor care nu si-au cumparat rovinieta pentru a putea circula pe drumurile publice.
Bogdan Tiberiu Iacob) Portavocea SRI, cum mai e cunoscut deputatul Ion Stan, aduce acuzatii de o gravitate ieșita din comun formatiunii conduse de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, in legatura cu bani murdari storsi din industria de aparare a Romaniei, prin intermediul unor afaceri derulate cu infractori urmariti de FBI, ori prin spagi cerute pe fata unor seici arabi.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Romtelecom, cel mai mic abonament lunar va ajunge, in acest fel, la 15 euro fara TVA, pentru ClickNet Express cu viteza de download de 1Mbps.
Decizie istorica a noii conduceri Romtelecom. ... Romtelecom lanseaza de astazi prima faza a proiectului „Clientul pe locul 1“ care marcheaza începutul luptei de recâstigare a clientilor care au renuntat în ultimii ani la serviciile companiei.
USL nu sustine ACTA in forma sa actuala Liderul PSD, Victor Ponta, a scris pe contul sau de Facebook, ca nu este acord cu aplicarea acordului anti-piraterie ACTA in forma sa actuala, promitand ca USL va suspenda aplicarea acestei masuri, daca va ajunge la guvernare.
M-am intors, asa cum o fac uneori, la cel ce am fost, pentru a vedea ce a mai ramas din libertatea, naivitatea, bunatatea si inconstienta mea de atunci.
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva a Colegiului National "Iulia Hasdeu". In revista "Idealuri" a liceului, Alina publica un text de-al sau, ce abordeaza o tema actuala: ... A devenit o rutina. ... Eu traiam intr-o lume a mea...
google-analytics.com